Grootste contract uit de sportgeschiedenis

RIJKER DAN MESSI, FEDERER EN LEBRON

American Football-vedette Patrick Mahomes ondertekent het grootste contract uit de sportgeschiedenis

Move over Lionel Messi, LeBron James en Roger Federer. Het grootste contract uit de sportgeschiedenis behoort Patrick Mahomes toe, de quarterback van de American Football-kampioen Kansas City Chiefs. Tussen 2022 en 2031 zal zijn team hem in totaal 445 miljoen euro uitkeren, wat hem tien jaar lang een weekloon van bijna een miljoen euro bezorgt. Of 109.563 euro per dag.

In België zou hij ongehinderd over Meir of Avenue Louise kunnen flaneren, maar in de States hoort American Football-vedette Patrick Mahomes bij de atletische aristocratie. Hij werd als jongste speler …

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.