Voor vragen over ...

Onze Online Shop?

 

  • Onze online shop is beveiligd met allerhande toepassingen . Zodat uw gegevens veilig bewaard worden tot uw bestelling is aangekomen op uw adres. Daarna worden uw gegevens verwijderd uit onze databank .

Betalingsregeling in onze Online Shop?

  • Onze betalingsmogelijkheden zullen regelmatig herbekeken worden naargelang wij meer merchandise zullen aanbieden . Wij houden uw zeker op de hoogte .

 Leveringsduur van mijn aankopen?

  • Daar wij geen stock hanteren kan de leveringstijd wel even oplopen .Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk klaar te maken om op te halen of te verzenden. Afhaal momenten worden georganiseerd in de toekomst .
    Zodat de kosten kunnen worden beperkt.
Met welke firma verzenden wij.

De pakketjes die van bij ons vertrekken zullen via de goedkoopsteop dat moment verstuurd worden. Maar Gls is ook een verzamel punt dat dicht bij onze locatie aansluit . Daar zal onze voorkeur naar uitgaan.

Wat gebeurd er na u een bestelling geplaatst is.

Na dat u een bestelling hebt geplaatst . Gaan wij aan het werk om alles te verzamelen . Als er nog leveranciers moeten gecontacteerd worden , doen wij dit meteen via ons automatische email systeem. Van zo gauw uw bestelling volledig is zal u een email ontvangen dat uw pakketje onderweg is

Helm wedstrijd klaar maken .

Voor het herspuiten en betalingen verwijs ik u door naar onze pagina materiaal .

Ga naar
Alles over Lidgelden

Alle informatie over lidgelden vind je op onze pagina lidgelden .

Ga naar

Voor vragen .