top of page

zo 11 feb

|

Antwerpen

Superbowl

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Superbowl
Superbowl

Tijd en locatie

11 feb 2024 19:00 – 12 feb 2024 04:00

Antwerpen, Hertoglei 1, 2660 Antwerpen, België

Gasten

Over het evenement

Op 11 februari gaan de deuren van Mega Bounce in Hoboken wijd open voor de Super Bowl Watch Party, georganiseerd door de Antwerp Spartans! Van 19:00 tot 4:00 uur beleef je de Super Bowl op groot scherm, omringd door enthousiaste fans en een bruisende sfeer.

Voor slechts €40 krijg je toegang tot het evenement + onbeperkt heerlijk eten van 19:00 tot 22:00 uur en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse randanimaties zoals hamertje tik, sjoebak, corn hole, en een competitie Madden. Het etensarrangement bevat een smakelijke selectie van klassieke Amerikaanse lekkernijen, waaronder sappige burgers, smaakvolle pizza, heerlijke hotdogs en knapperige fried chicken. Tijdens de superbowl zelf zullen er hotdogs en nacho's voorzien worden.

Als je liever alleen de Super Bowl en de randanimaties wil ervaren zonder het diner, bieden we een speciale toegangsprijs van slechts €10 aan. In de toegangsprijs zitten nacho's en een hotdog.

Reserveer snel je plek voor deze onvergetelijke avond vol sport, lekker eten en plezier bij Mega Bounce in Hoboken, georganiseerd door de Antwerp Spartans! We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen voor een feestelijke Super Bowl-ervaring.

Planning


 • 3 uur

  Diner


 • 2 uur 30 minuten

  Party + randanimatie

Nog 1 item beschikbaar

Tickets

 • Toegang spartans superbowl

  Toegang tot de watch party met tijdens game 1 hot dog en nacho's

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang + Food spartans bowl

  Toegang tot de watchparty met hot dog en nacho's tijdens game eten a volonte van 19u-22u hamburger, hotdogs, fried chicken en pizza

  € 40,00
  +€ 1,00 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page