top of page

Sun, Feb 11

|

Antwerpen

Superbowl

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Superbowl
Superbowl

Time & Location

Feb 11, 2024, 7:00 PM – Feb 12, 2024, 4:00 AM

Antwerpen, Hertoglei 1, 2660 Antwerpen, België

Guests

About the event

Op 11 februari gaan de deuren van Mega Bounce in Hoboken wijd open voor de Super Bowl Watch Party, georganiseerd door de Antwerp Spartans! Van 19:00 tot 4:00 uur beleef je de Super Bowl op groot scherm, omringd door enthousiaste fans en een bruisende sfeer.

Voor slechts €40 krijg je toegang tot het evenement + onbeperkt heerlijk eten van 19:00 tot 22:00 uur en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse randanimaties zoals hamertje tik, sjoebak, corn hole, en een competitie Madden. Het etensarrangement bevat een smakelijke selectie van klassieke Amerikaanse lekkernijen, waaronder sappige burgers, smaakvolle pizza, heerlijke hotdogs en knapperige fried chicken. Tijdens de superbowl zelf zullen er hotdogs en nacho's voorzien worden.

Als je liever alleen de Super Bowl en de randanimaties wil ervaren zonder het diner, bieden we een speciale toegangsprijs van slechts €10 aan. In de toegangsprijs zitten nacho's en een hotdog.

Reserveer snel je plek voor deze onvergetelijke avond vol sport, lekker eten en plezier bij Mega Bounce in Hoboken, georganiseerd door de Antwerp Spartans! We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen voor een feestelijke Super Bowl-ervaring.

Schedule


 • 3 hours

  Diner


 • 2 hours 30 minutes

  Party + randanimatie

1 more item available

Tickets

 • Toegang spartans superbowl

  Toegang tot de watch party met tijdens game 1 hot dog en nacho's

  €10.00
  +€0.25 service fee
  Sale ended
 • Toegang + Food spartans bowl

  Toegang tot de watchparty met hot dog en nacho's tijdens game eten a volonte van 19u-22u hamburger, hotdogs, fried chicken en pizza

  €40.00
  +€1.00 service fee
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page