top of page

za 25 nov

|

Antwerpen

QUIZ

Welkom bij de Antwerp Spartans Quiz! Op 25 november om 19 uur gaat onze quiz van start, maar we verwelkomen jullie graag al om 18:30. Vorm een team met max 5 deelnemers en maak je klaar voor een avond vol spanning en kennis. De kostprijs van 15 euro per ploeg is de avond zelf te betalen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
QUIZ
QUIZ

Tijd en locatie

25 nov 2023, 18:30 – 22:30

Antwerpen, Rozenkransplein 10, 2610 Antwerpen, België

Gasten

Over het evenement

🎉 Doe mee aan onze spannende en boeiende quiz en laat je hersenen kraken voor maar 15euro! 🧠

Heb je zin in een avond vol plezier, uitdaging en gezelligheid? Dan is onze quiz precies wat je zoekt! Of je nu een quizveteraan bent of voor het eerst meedoet, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit opwindende evenement.

Wat kun je verwachten?

🤔 Prikkelende vragen: Onze quizmasters hebben de meest fascinerende en diverse vragen voorbereid. Van algemene kennis tot popcultuur, geschiedenis, wetenschap en meer. Het wordt een mentale uitdaging!

👫 Teamspirit: Nodig je vrienden, familie of collega's uit en vorm een team. Samenwerken is de sleutel tot succes in onze quiz, en het zorgt voor extra plezier! Maximaal 5 deelnemers per groep

🏆 Geweldige prijzen: Natuurlijk is het niet alleen om de eer. We hebben geweldige prijzen voor de winnaars, dus doe je best om die eerste plaats te veroveren.

🕖 Wanneer? 25/11 om 18:30 deuren open om 19:00 start quiz

🏠 Waar? [Voeg hier de locatie of het platform voor de quiz toe]

Mis deze kans niet om je kennis te testen, nieuwe feiten te ontdekken en misschien wel met fantastische prijzen naar huis te gaan. Buiten de prijs voor de quizers is er ook nog de welbekende drankprijs. Schrijf je nu in en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier en uitdaging. We kijken ernaar uit je daar te zien! 🤓📚🏅

Tickets

  • Quiz ploeg

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page