top of page

SPONSOR WORDEN?

Bij Antwerp Spartans staat inclusiviteit hoog in het vaandel. De ploeg gelooft dat American Football voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat diversiteit een kracht is die bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van de sport en de ploeg.

Iedereen is dan ook welkom bij Antwerp Spartans, ongeacht leeftijd, geslacht, lichaamstype of ervaring. De ploeg biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin elke speler zich kan ontwikkelen en bijdragen aan de ploeg als geheel.

Als sponsor van Antwerp Spartans kunt u zich ook profileren als een inclusief en divers bedrijf dat waarde hecht aan een gelijke behandeling van alle medewerkers en klanten. Het sponsoren van deze ploeg biedt daarom niet alleen de mogelijkheid om uw bedrijf te profileren bij een groeiende fanbase, maar ook om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen en te investeren in een inclusieve toekomst voor de sport en de gemeenschap.

Wordt sponsor van Antwerp Spartans en maak deel uit van deze ambitieuze en inclusieve ploeg die zich richt op groei en ontwikkeling voor iedereen.

 

Sponsor worden of meer weten? 

Lees dan onze folder met alle informatie over onze club. Of vul direct het formulier in en wij nemen contact met je op. Zodat we in een gesprek de mogelijkheden kunnen toelichten.

bestuur@antwerpspartans.be

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page